Evento rasvjeta za vjenčanja

MY WEDDING PAKET

RASVJETA STOLA MLADENACA

za rasvjetu stola mladenaca koristimo jake led trake ili reflektore koji u jednom komadu snježnom bijelom bojom ili bojom po izboru svečano podignu cjelokupni izgled stola. U slučaju da dekorateri koriste bijele svečanu led rasvjetu po stolu, ispod stola mladenaca obično stavljamo nježnu boju u boji cvijeća koja prevladava na stolu.

evento rasvjeta
Joško Čagalj - Jole

Adriano dečki su ti vrlo susretljvi, 100% profesionalni i jako korektni. Moran ti reć da nam je bilo jako lipo i opet ćemo ponovit !!!.. Prijatelju sritno, vidimo se uskoro...

Joško Čagalj - Jole,
Rasvjeta za vjenčanja

Led traka 14,4w

Dužina profila: 2 m
Tip profila: Ugradbeni s napustom
Materijal profila: Aluminij
Max. širina trake: 12.4 mm
Širina utora: 14.5 mm

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Žak Houdek

“U ovoj čaroliji zagrli me, daj mi da osjetim da sam ti sve... " Sve pohvale prijatelju, napravio je odličan posao.. Predivan prvi ples, zaista bajkovita čarolija... niski dim je bio savršen. Do sada još nisam nikada vidio toliko dima... Prekrasno... ❤️❤️❤️

Žak Houdek,

RASVJETA SVEČANE SALE - led wash reflektori do 20kom.

Za rasvjetu svečane sale koristi se  sada već vrlo popularna UPLIGHTING tehnologija. Vrlo popularna tehnika osvjetljavanja svadbenih svečanosti koristiti se kao primarna svjetlosna dekoracija prostora ili kao nadopuna bojenju interijera i eksterijera. Izvodi se montažom reflektora uskog i srednjeg snopa na pod i fokusiranjem svjetlosnih zraka na zid. Uplighting izvodimo posebnim LED reflektorima , a možemo Vam ponuditi uplighting osvjetljenje u toploj bijeloj boji, hladnoj bijeloj boji ili punom spektru boja. Prilikom montaže u UPLIGHTING tehnologiji vrlo je bitno istaknuti kutove svečane sale i na pravilan način svijetlima raširiti cjelokupni prostor, taj detalj se dobiva obično montažom pravilnog odabira reflektora s određenim kutem leće.

Rasvjeta za vjenčanja
Igor Šarić

Super odrađen posao, svakako preporučamo, hvala Adrianu! Živili!

Igor Šarić, Kožino - Restoran Pineta

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Mario Pavičić & Petra Šop

Hvala puno!!! Super si, sve po dogovoru, bila je hrpa lampi!!! Uređenje je bilo vrh i cijena i sve...

Mario Pavičić & Petra Šop, Crikvenica - hotel Omorika

MEMORIRANJE RASVJETE U ŽELJENE SCENU

Rasvjetnu scenu vjenčanja obično diktira više segmenta. Za postići pravu scenu nije dovoljan samo vlastiti izbor boje, bitno je usporediti više detalja koja mogu jako pomoći pri odabiru prave boje i scene koja će se memorirati za Vaše vjenčanje. Navesti ću Vam nekoliko primjera koje treba pripaziti prilikom odabira vlastite scene. Od samoga prostora bitna je boja zidova i boja zavjesa. Također treba paziti dali je prostor moderan ili vintage. Drugi detalji tiču se same boje Vaše svečane haljine, boje mašni ako ih imate i boje cvijeća. Memoriranje rasvjetnih scena u boje  koje prevladavaju na buketu mlade ili na cvijeću mladenačkog stola.

UKUPNO DO 20 REFLEKTORA, montaža po potrebi...

ukoliko želite da bude sve savršeno i odrađeno na pošten način, te kako treba, u startu ponekad ne možete točno predvidjeti koliko će Vam reflektora trebati. Broj reflektora dosta ovisi o broju uzvanika, rasporedu stolova, željama mladenaca i ostalim detaljima u prostoru. Bitno je u prostoru istaknuti detalje koji će na fotografijama vjenčanja svečano uveličati događaj. Također svi reflektori nikada ne rade istim intezitetom svjetla, sve ovisi o mjestu montaže reflektora i atmosfere tokom večeri.

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Ana i Jan Hadžić

"Hvala vam što ste uveličali naš najsretniji dan! Rasvjeta je bila vrhunska, pregršt lampica balona i dima. Hvala na svakoj preporuci i prijedlogu koji ste nam dali...isplatilo se!"

Ana i Jan Hadžić, Crikvenica - hotel Omorika

MAŠINA ZA BALONČIĆE

Balončići od sapunice, najpopularniji su efekt za prvi ples mladenaca, u novije vrijeme koristi se pred crkvom ili kod matičara.  Idealno animacijsko sredstvo najmlađih uzvanika na vjenčanju... :)... !!!Uz sreću i osmjeh mladenaca prozračni detalji balončića čine fotografiju savršenom...

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

Mašina za balončiće

Daljinsko rukovanje
Potrošnja: 300W
Dimenzije; 450x390X410mm

DMX kontrola
težina 14 kg

BIORAZGRADIVA NE KLIZAJUĆA TEKUĆINA ZA BALONČIĆE

... kako ne klizajuća..?Prilikom puštanja balončića treba uvijek paziti gdje montirati mašinu, te koju količinu balona pustiti na određenoj podlozi. Nije isto radili se o prvom plesu na kliznim površinama (pločicama, mramoru, starom pohabanom kamenu, laminatu, željeznoj brodskoj podlozi..) ili drvenim površinama (parketu, običnoj dasci, starim pohabanim drvenim podovima..) Tekućinu koju koristimo je od strane proizvođača deklarirana kao ne klizajuća tekućina, a taj detalj može se dobiti samo ukoliko s mašinom radi stručna osoba. Također, jako bitan detalj koji treba napomenuti; Koristimo isključivo visoko profesionalnu biorazgradivu tekućinu evropskih proizvođača (ne kina) koja je bez neugodnih mirisa i ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći.

DIM MAŠINA - obični dim

Bitno je istaknuti da se radi o mašini na obični dim, nije niski dim. Također bitno je napomenuti; mašine na obični dim u većini hotelskih restorana su zabranjene, razlog tome je što u sebi nemaju ugrađeni sistem hlađenja tekućine te  se dim podiže u vis. Što je dim hladniji to je bliže podu. Ukoliko se na stropu nalaze razni senzori da dim, moguće je aktivacija istih. Za efekt ples u oblacima koristi se sasvim druga mašina za niski dim, s drugom tehnologijom rada. Efekt je savršen ukoliko je vjenčanje na otvorenom ili ukoliko se radi o većim prostorima prilikom prvog plesa. Također koristi se za još svečanije podizanje atmosfere prilikom grupne fešte i plesa tokom večeri. Idealan efekt za postizanje prave disko atmosfere na plesnom podiju uz korištenje ostalih svjetlosnih efekata. Vrlo popularan kod mlađih generacija, definitivno će pridonijeti opuštanju vaših uzvanika na plesnom podiju! 

Rasvjeta za vjenčanja

Dim mašina (obični dim)

Daljinsko rukovanje
Kapacitet: 9,5l
1,6kw
DMX kontrola

Ivana Miloš

Adriano hvala ti, suradnja s tobom je bila pun pogodak! Cijena, usluga, profesionalnost, više od očekivanog, zaista super! Više nego zadovoljni, s naše strane imate sve preporuke.

Ivana Miloš, Opatija - hotel Royal

TEKUĆINA ZA DIM MAŠINU

postoji nekoliko vrsta tekućine, obično ih svrstavamo u lakše i teže. Ovisno o prostoru koristi se odgovarajuća tekućina.  Koristimo isključivo biorazgradivu tekućinu visoko profesionalne klase evropskih proizvođača koja je bez neugodnih mirisa, po želji mladenaca možemo dodati razne mirise.

ZVJEZDANO NEBO - iza stola mladenaca

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

Zvjezdano nebo iza stola mladenaca stvara romantični ugođaj... mali detalj koji fotografiiu stola mladenca pretvara u vjenčanje iz snova.


Efekt uključuje:

  • Zvjezdano nebo
  • Aluminijski stalci do 3m visine x 4m širine
  • Montaža zvjezdanog neba
  • Boja toplo bjela

Oduševljena !!! Hvala vam puno... Moram priznati da ste jako ljubazni, jako smo zadovoljni kako ste uredili salu i predvorje hotela. Super, super, super... :)..!!! Hvala Vam...

, Rebeca Belušić & Simeone Partipilo, Port of Trieste, Trieste/ Istituto D'Arte Enrico E Umberto Nordio, Trieste

OSTALA SCENSKA OPREMA

Produžni kablovi, konektori, dmx kablovi i ostala razna pomagala bez kojih se ne bi mogla odraditi montaža opreme.

DOLAZAK U 10:00h NA DAN VJENČANJA

Sam dolazak dosta ovisi o mjestu vjenčanja, zahtjevnosti montaže opreme, odabiru paketa, tehničkim mogućnostima... itd. U većini slučajeva dolazak je u hotelu na dan vjenčanja poslije doručka, nekada montaža može biti i dan ranije.. Uglavnom sve je stvar dogovora.

MONTAŽA OPREME DO 16:00h

Montaža cjelokupne opreme mora biti uvijek izvedena najmanje 2 do 3 sata prije dolaska uzvanika i samih mladenaca. Razlog tome je, zadnja generalna tehnička proba cjelokupne opreme. Ukoliko na testu opreme se pokaže neki propust u montaži ili memoriranju cjelokupnih scena, uvijek mora ostati dovoljno vremena za ukloniti grešku ili kvar. Sve mora funkcionirati savršeno, nema mjesta pogrešci... Ne postoji nikakva repriza događaja... :)..!!!  Tim stvarima pristupamo maksimalno ozbiljno. Tehničke mogućnosti prije same montaže uvijek dogovaramo s mladencima unaprijed.

DEMONTAŽA OPREME 04:00h ili po dogovoru

Demontaža opreme je jedan bitan detalj, u nekim slučajevima utječe na cijenu najma opreme. Razlog tome je vrijeme demontaže, pristup vozilu, količina postavljene opreme i zahtjevnost demontaže. Primjer u hotelima smo vremenski ograničeni na demontažu opreme, doručak je već u 7:00h. Sala mora biti složena do 6:00h i predana bez tehničke opreme.  Nakon toga više nema ulaska u salu, osoblje hotela čisti podove i priprema salu za doručak ili sutrašnje ostale prigode. U tome slučaju ukoliko smo vremenski ograničeni za demontažu moguća je potreba za više tehničara.

Petra & Filip

Dragi Adriano, presretni smo što smo te upoznali i podijelili tako važan trenutak i povjerenje upravo s tobom. Uvijek računamo na tebe i u idućim proslavama. Ne znamo kako bih riječima dočarali drugim ljudima svoje zadovoljstvo osim da im kažemo; stvarno si čovjek od povjerenja !!!

Petra & Filip, Marija Gorica - Ladanjski Raj
Martina Mejaški

Preporuka za sve koji žele imati pravu čaroliju od svadbe :D... Sve pohvale rasvjeti Evento! Dali ste nam posebnu draž i čaroliju cijeloj svadbenoj svečanosti! Jako sam zadovoljna od cijele usluge koju smo dobili! Preporuka za sve koji žele imati pravo moderno vjenčanje :)..

Martina Mejaški, Karlovac - Hotel Korana Srakovčić
Jasmin Trumić - hotel manager assistant

Izuzetno profesionalni i susretljivi prilikom dogovora i same izvedbe. Želio sam da obogate salu dodatnom rasvjetom, ali ovo što ste napravili nadmašilo je sva moja očekivanja. Preporučam svima

Jasmin Trumić - hotel manager assistant, Rabac - Valamar Girandella Resort
Nicole and Nikša Butijer

Very good job, all the way from Rijeka to Dubrovnik for our special day last Saturday. Mr Adriano was very professional and friendly. I was asked again and again if I liked the theme/colors and set up, I felt acknowledged for what I requested that he try his best to fulfill our desired themes and colors. Wedding set-up was beautiful big thanks to their professional light works. Mr Adriano was also very flexible and he gave us full trust for paying him days after our wedding, also big thanks for that ! 😍

Nicole and Nikša Butijer, Kuala Lumpur, Malaysia - Dubrovnik

EVENTO – PONUDA RASVJETE

PONUDA: ISKLUČIVO INFORMATIVNOG KARAKTERA

Za uplatu šaljemo novi račun s točnim podacima

korisnika

IZDAVATELJ RAČUNA:

Evento
51000 Rijeka
OIB: 59182878778

IBAN: HR63 2360 0001 1026 9882 5 

Datum isporuke:  

Rijeka:  

Vrijeme izdavanja:  

Način plaćanja: na transakcijski račun

Kontakt: 095 222 33 22

Račun broj: 001 /PJ1 / 1

Ukupna cijena: 3.300,00 kn
Rabat na ponudu -40% 

UKUPNA CIJENA PAKETA NA AKCIJI:

1.990,00 kn

* Ponuda ne uključuje putne troškove i tehničara

za ovu ponudu nisu potrebne usluge cjelovečernjeg tehničara 

*PAKET OD 50 DO 250UZVANIKA

Podijeli na ...Share on FacebookShare on Google+
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn