Ostala ponuda – cijena

EVENTO -poklon vaucher

Uz naručenu ponudu usluge na akciji, na poklon dobijete vaucher sa svojim imenom, prezimenom i mjestom održavanja vjenčanja. Vaucher Vam osigurava -50% popusta na sve ostale usluge u ponudi i omogućuje Vam više mogućnosti nadogradnje osnovnog paketa s najpovoljnijim cijenama. Ovakvim pristupom omogućujemo Vam povoljne cijene i najkvalitetniju ponudu koja će biti u savršenom skladu s Vašim potrebama. Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć ili tehnički savjet slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći u izboru i potrebama Vašeg vjenčanja.   

Rasvjeta za vjenčanja

NISKI DIM - ples u oblacima

Nikada, ali baš nikada ne koristimo običan led. Dobar dio naših kolega koristi običan led umjesto suhog leda. Običan led, ima točku smrzavanja na temperaturi od 0°C dok suhi led je na temperaturi od -79 °C i s njime treba uvijek rukovati stručna osoba. Led ne smije doći u doticaj s kožom ili odjećom. Istoga trena dobijete opekotine visokog stupnja. Posjedujemo visoko profesionalnu mašinu koja u sebi ima odjeljak za posebnu tekućinu s većim postotkom nitroglicerina. Mašina također posjeduje jednu lednu komoru u koju se pažljivo ubaci oko 6 do 8 kg. suhog leda. U toj komori se postepeno hladi tekućina za dim i pretvara se u paru, kada para postigne odgovarajuću ohlađenu temperaturu poput oblaka prekrije cijeli plesni podij. Uvijek se naruči oko 20kg suhog leda za jednu večer i kupuje se dan ranije. Ovisno o godišnjem dobu i skladištenju, tokom noći može ispariti i do 10 kg. suhog led.

Efekt uključuje: mašina za suhi led, tekućina za niski dim, suhi led, stručno rukovanje

Redovna cijena 2.700,00 kn

Rasvjeta za vjenčanja

Uz poklon vaucher 1.350,00kn

800x800_1483373682814-first-dance-cloud-kiss (1)
niski dim 2

GALA- rasvjeta u nizu

Gala rasvjeta – najsvečanija moguća rasvjeta za potrebe vjenčanja. Koristi se za scenske izazove kod modernih tematskih vjenčanja Beauty and Beast, Harry Potter, itd… ali daleko najveću pažnju i osjećaj svečanosti pruža kod rustikalnih ili vintage vjenčanja. Rasvjeta u niz koristi se u većini slučajeva za vjenčanja na otvorenom, prilikom svečanog dočeka uzvanik ispred objekta ili prostor ispred svečane sale gdje uzvanici koji su pušači najviše vremena provode u ugodnom druženju. Rasvjeta u nizu podiže vjenčanje na jednu višu razinu i pruža idealno  rješenje za povezivanje interijera i eksterijera u jednu svečanu cjelinu.

Uključeno u cijenu: montaža, demontaža, sijalica sa ili bez žarne niti, dio rasvjetne konstrukcije, IP65 (vodonepropusno)

Redovna cijena 70,00kn, 1m dužni

Rasvjeta za vjenčanja

Uz poklon vaucher 35,00kn

gala
crta
657b95105d9991fb104ce126d8187393
04cfc2beded9adc9e4c8e3c7bcf4047b

BARSKI STOLOVI

Vrlo atraktivan svečani efekt !!

Uključeno u cijenu:

  • Led wireless rasvjeta 
  • Baterija trajanja 7 do 8 sati
  • Izbor boje po želji
  • Svečane bijele presvlake stolova
  • Barski stolovi

Redovna cijena 500,00 kn

Rasvjeta za vjenčanja

Uz poklon vaucher 250,00kn

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja