LUXURY WEDDING paket

RASVJETA STOLA MLADENACA

za rasvjetu stola mladenaca koristimo jake led trake ili reflektore koji u jednom komadu snježnom bijelom bojom ili bojom po izboru svečano podignu cjelokupni izgled stola. U slučaju da dekorateri koriste bijele svečanu led rasvjetu po stolu, ispod stola mladenaca obično stavljamo nježnu boju u boji cvijeća koja prevladava na stolu ili po dogovoru.

 
Rasvjeta za vjenčanja

Led traka 14,4w

Dužina profila: 2 m
Tip profila: Ugradbeni s napustom
Materijal profila: Aluminij
Max. širina trake: 12.4 mm
Širina utora: 14.5 mm

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

RASVJETA IZA STOLA MLADENACA

Rasvjeta iza stola mladenaca se montira obično po zidu, zavjesi ili nekoj drugoj površini točno po dužini stola u snježno bijelu boju, koja je niskog inteziteta svjetla. Razlog tome je fotografija stola mladenaca.  Ukoliko je iza stola montirana bijela lagana rasvjeta, na  fotografiji se ističe stol i mladenci u prvom planu te slika postaje prozračna s istaknutim detaljima. Od ruba stola recimo 1m, se montiraju 2 reflektora različite boje koja prevladava u prostoru, koja u konačnici šire kut slike na fotografiji. Stol za vjenčanje je početno mjesto montaže, od njega kreće cijeli niz rasvjete. Jako je bitno odraditi montažu stola bez greške , jer u konačnici fotografija Vam ostaje zauvijek.

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Igor Šarić

Super odrađen posao, svakako preporučamo, hvala Adrianu! Živili!

Igor Šarić, Kožino - Restoran Pineta

DEKORATIVNA RASVJETA PO STOLU MLADENACA

Rasvjeta za vjenčanja

Rasvjeta po stolu mladenca montiramo obično uz prednji rub stola ispod stolnjka ili na stolnjak ovisi o potrebi.   

Ana i Jan Hadžić

"Hvala vam što ste uveličali naš najsretniji dan! Rasvjeta je bila vrhunska, pregršt lampica balona i dima. Hvala na svakoj preporuci i prijedlogu koji ste nam dali...isplatilo se!"

Ana i Jan Hadžić, Crikvenica - hotel Omorika

DEKORATIVNA RASVJETA SVEČANOG STOLA ZA KOLAČE ILI TORTU

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

ZVJEZDANO NEBO IZA STOLA MLADENACA

Rasvjeta za vjenčanja

Nezaobilazni rustikalni vintage efekt koji podiže cjelokupni dojam svečanog mladenačkog stola na jednu višu razinu. Na izbor imate toplu i hladno bijelu boju lampica.  Dužina lampica je 2m visine 3m, montiraju se tako da slažu po potrebi od 4m x 3m ili 6m x 3m. Uz viseće lampice u nizu (zvjezdano nebo) dolazi i aluminijska konstrukcija po kojoj se radi montaža istih. 

Banje beach dubrovnik
Rasvjeta za vjenčanja

DEKORATIVNA ZAVJESA IZA STOLA MLADENACA

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

Dekorativnu zavjesu možete birati složenu u više načina...

NISKI DIM - ples u oblacima

Rasvjeta za vjenčanja

Nikada, ali baš nikada ne koristimo običan led. Dobar dio naših kolega koristi običan led umjesto suhog leda. Običan led, ima točku smrzavanja na temperaturi od 0°C dok suhi led je na temperaturi od -79 °C i s njime treba uvijek rukovati stručna osoba. Led ne smije doći u doticaj s kožom ili odjećom. Istoga trena dobijete opekotine visokog stupnja. Posjedujemo visoko profesionalnu mašinu koja u sebi ima odjeljak za posebnu tekućinu s većim postotkom nitroglicerina. Mašina također posjeduje jednu lednu komoru u koju se pažljivo ubaci oko 6 do 8 kg. suhog leda. U toj komori se postepeno hladi tekućina za dim i pretvara se u paru, kada para postigne odgovarajuću ohlađenu temperaturu poput oblaka prekrije cijeli plesni podij. Uvijek se naruči oko 20kg suhog leda za jednu večer i kupuje se dan ranije. Ovisno o godišnjem dobu i skladištenju, tokom noći može ispariti i do 10 kg. suhog led.

Efekt uključuje: mašina za suhi led, tekućina za niski dim, suhi led, stručno rukovanje

VATROMET FONTANA 4 do 6 komada

Rasvjeta za vjenčanja

Vrlo decentan i glamurozan efekt !! Trajanje fontantana je od 30 do 35 sec. u visini od 3 do 5 metara, ovisno o visini stropa sale.. Ovakvi detalji na slikama ostaju zauvjek kao podsjetnik na Vaše savršeno vjenčanje...

Ivana Miloš

Adriano hvala ti, suradnja s tobom je bila pun pogodak! Cijena, usluga, profesionalnost, više od očekivanog, zaista super! Više nego zadovoljni, s naše strane imate sve preporuke.

Ivana Miloš, Opatija - hotel Royal

MAŠINA ZA BALONČIĆE

Balončići od sapunice, najpopularniji su efekt za prvi ples mladenaca, u novije vrijeme koristi se pred crkvom ili kod matičara.  Idealno animacijsko sredstvo najmlađih uzvanika na vjenčanju... :)... !!!Uz sreću i osmjeh mladenaca prozračni detalji balončića čine fotografiju savršenom...

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

Mašina za balončiće

Daljinsko rukovanje
Potrošnja: 300W
Dimenzije; 450x390X410mm

DMX kontrola
težina 14 kg

BIORAZGRADIVA NE KLIZAJUĆA TEKUĆINA ZA BALONČIĆE

... kako ne klizajuća..?Prilikom puštanja balončića treba uvijek paziti gdje montirati mašinu, te koju količinu balona pustiti na određenoj podlozi. Nije isto radili se o prvom plesu na kliznim površinama (pločicama, mramoru, starom pohabanom kamenu, laminatu, željeznoj brodskoj podlozi..) ili drvenim površinama (parketu, običnoj dasci, starim pohabanim drvenim podovima..) Tekućinu koju koristimo je od strane proizvođača deklarirana kao ne klizajuća tekućina, a taj detalj može se dobiti samo ukoliko s mašinom radi stručna osoba. Također, jako bitan detalj koji treba napomenuti; Koristimo isključivo visoko profesionalnu biorazgradivu tekućinu evropskih proizvođača (ne kina) koja je bez neugodnih mirisa i ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći.

DIM MAŠINA - obični dim

Bitno je istaknuti da se radi o mašini na obični dim, nije niski dim. Također bitno je napomenuti; mašine na obični dim u većini hotelskih restorana su zabranjene, razlog tome je što u sebi nemaju ugrađeni sistem hlađenja tekućine te  se dim podiže u vis. Što je dim hladniji to je bliže podu. Ukoliko se na stropu nalaze razni senzori da dim, moguće je aktivacija istih. Za efekt ples u oblacima koristi se sasvim druga mašina za niski dim, s drugom tehnologijom rada. Efekt je savršen ukoliko je vjenčanje na otvorenom ili ukoliko se radi o većim prostorima prilikom prvog plesa. Također koristi se za još svečanije podizanje atmosfere prilikom grupne fešte i plesa tokom večeri. Idealan efekt za postizanje prave disko atmosfere na plesnom podiju uz korištenje ostalih svjetlosnih efekata. Vrlo popularan kod mlađih generacija, definitivno će pridonijeti opuštanju vaših uzvanika na plesnom podiju! 

Rasvjeta za vjenčanja

Dim mašina (obični dim)

Daljinsko rukovanje
Kapacitet: 9,5l
1,6kw
DMX kontrola

Rebeca Belušić & Simeone Partipilo, Port of Trieste, Trieste/ Istituto D'Arte Enrico E Umberto Nordio, Trieste

Oduševljena !!! Hvala vam puno... Moram priznati da ste jako ljubazni, jako smo zadovoljni kako ste uredili salu i predvorje hotela. Super, super, super... :)..!!! Hvala Vam...

Rebeca Belušić & Simeone Partipilo, Port of Trieste, Trieste/ Istituto D'Arte Enrico E Umberto Nordio, Trieste,

TEKUĆINA ZA DIM MAŠINU

postoji nekoliko vrsta tekućine, obično ih svrstavamo u lakše i teže. Ovisno o prostoru koristi se odgovarajuća tekućina.  Koristimo isključivo biorazgradivu tekućinu visoko profesionalne klase evropskih proizvođača koja je bez neugodnih mirisa, po želji mladenaca možemo dodati razne mirise.

 

SVJETLOSNI TOP

Rasvjeta za vjenčanja

Svjetlosni projektor za praćenje mladenaca... !! Moram Vam napomenuti da fotografi i kamermani nisu baš oduševljeni ovim efektom. Moram Vam priznati da su upravu... Što je više boje prirodnog svjetla to je fotografija ljepša, ali uz dobar dogovor i profesionalce nije to neki nesavladivi problem. 

S Evento Day imamo uspješnu višegodišnju suradnju. Za scenske nastupe u svim našim objektima je montirana kompletno njihova rasvjeta. Vrlo su profesionalni, uvijek ispoštuju sve dogovoreno i rado ih preporučamo svojim klijentima.

, Hoteli Aminess hotels & campsites (ex. Laguna Novigrad)
Petra & Filip

Dragi Adriano, presretni smo što smo te upoznali i podijelili tako važan trenutak i povjerenje upravo s tobom. Uvijek računamo na tebe i u idućim proslavama. Ne znamo kako bih riječima dočarali drugim ljudima svoje zadovoljstvo osim da im kažemo; stvarno si čovjek od povjerenja !!!

Petra & Filip, Marija Gorica - Ladanjski Raj

MOVING HEAD - 6 kom.

Light Show za plesni podijsastoji se od nekoliko bitnih elemenata: Inteligentna rasvjetna tijela (tzv. "moving head" uređaji) su baza cijelog svjetlosnog showa - radi se o visoko sofisticiranoj robotiziranoj rasvjeti koja se koristi u najvećim svjetskim TV i koncertnim spektaklima. Za njih je karakteristično da mogu projicirati razne kombinacije boja, likova i efekata. Dodatkom specijalne magle zrake inteligentnih rasvjetnih uređaja postaju vidljive ljudskom oku što cijeli show podiže na novu razinu te otvara mogućnosti kreiranja atmosferskih efekata u cijelom prostoru. Daleko najbitnija stavka svjetlosnog showa jest kontrola inteligentnih uređaja tijekom cijele svadbene svečanosti koja povjerena je našim profesionalnim programerima koji prate svaku odsviranu pjesmu te prilagođavaju boje, likove, zrake, brzinu pokreta i ostale efekte glazbenom ugođaju.

 • Modele koje Vam nudimo su Beam 7r (230w) high quality sisitem, s 8 gobo efekata i 3 prizme. Ili legendarni 575w model, također 8 gobo efekata i 3 prizme. Izbor po želji…

Operater rasvjete konstantno prati glazbu te prilagođava sve parametre svjetlosnih efekata ugođaju, tempu i stilu pjesme koja upravo svira

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
 • Efekt uključuje:

  • memoriranje moving heda
  • kontrolore rasvjete
  • montaža opreme
  • stručno rukovanje
  • stalci za moving head
  Modele koje Vam nudimo su Beam 7r (230w) high quality sisitem, s 8 gobo efekata i 3 prizme. Ili legendarni 575w model, također 8 gobo efekata i 3 prizme. Izbor po želji…

Operater rasvjete konstantno prati glazbu te prilagođava sve parametre svjetlosnih efekata ugođaju, tempu i stilu pjesme koja upravo svira

ISPIS IMENA MLADENACA

Rasvjeta za vjenčanja

Ispis imena mladenaca u srcu izrađuje se CNC strojem. Ispis se projescira uvjek na vidljivo mjesto gdje je nesmetan pogled svim uzvanicima. U cijenu je uključena izrada gobosa, stalak i projektor snage ovisno o potrebama i prostoru.

Mario Pavičić & Petra Šop

Hvala puno!!! Super si, sve po dogovoru, bila je hrpa lampi!!! Uređenje je bilo vrh i cijena i sve...

Mario Pavičić & Petra Šop, Crikvenica - hotel Omorika

WASH LIGHT REFLEKTORI 6 kom.

Wash light reflektori su svjetla koja se u većini slučaja koriste za bojanje stropova i velikih površina u prostoru. Kut leće na wash reflektorima je uvjek od 60° pa na više. 

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA

Rasvjeta za vjenčanja

U većini slučajeva montira se iznad benda gdje kao na dlanu ispred se nalazi plesni podij. Savršeno riješenje za ozbiljna vjenčanja koja žele imati razne efekte ugode za potrebe uzvanika. Plesni podij je srce zabave, montažom konstrukcije i ovakvim pristupom zaista je lako dobiti 100%-tni učinak svakog pojedinog efekta namjenjenom ugodi uzvanika na plesnom podiju. 

Martina Jularić Starčić

Sve pohvale, Adriano je to odlicno odradio obzirom da je samo telef par dana prije dobio info o temi/boji i nije znao kako ce sala bit uredjena jer smo je vecer prije mi(mladenci) sami dekorirali bez ikakve probe. Hvala i sve preporuke.

Martina Jularić Starčić, - Barbariga

OSTALI EFEKTI po potrebi korisnika...

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

REFLEKTORI ZA PLESNI PODIJ 8 kom.

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 54x3w

- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 150W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Jasmin Trumić - hotel manager assistant

Izuzetno profesionalni i susretljivi prilikom dogovora i same izvedbe. Želio sam da obogate salu dodatnom rasvjetom, ali ovo što ste napravili nadmašilo je sva moja očekivanja. Preporučam svima

Jasmin Trumić - hotel manager assistant, Rabac - Valamar Girandella Resort

UPLIGHTING RASVJETA SVEČANE SALE, 30 DO 50 REFLEKTORA (ovisi o potrebi objekta)

Za rasvjetu svečane sale koristi se  sada već vrlo popularna UPLIGHTING tehnologija. Vrlo popularna tehnika osvjetljavanja svadbenih svečanosti koristiti se kao primarna svjetlosna dekoracija prostora ili kao nadopuna bojenju interijera i eksterijera. Izvodi se montažom reflektora uskog i srednjeg snopa na pod i fokusiranjem svjetlosnih zraka na zid. Uplighting izvodimo posebnim LED reflektorima , a možemo Vam ponuditi uplighting osvjetljenje u toploj bijeloj boji, hladnoj bijeloj boji ili punom spektru boja. Prilikom montaže u UPLIGHTING tehnologiji vrlo je bitno istaknuti kutove svečane sale i na pravilan način svijetlima raširiti cjelokupni prostor, taj detalj se dobiva obično montažom pravilnog odabira reflektora s određenim kutem leće.

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x10w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 10W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGB + bijela
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 180W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

RASVJETA PREDVOJRA SVEČANE SALE - 6 DO 10 kom.

Memoriranje rasvjetne scene predvorja u tonu svečane sale...

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x8w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 8W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGBWA+ UV
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 150W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

rasvjeta za vjenčanja

RASVJETA BALKONA SVEČANE SALE - 6 DO 10 kom.

Memoriranje rasvjetne scene predvorja u tonu svečane sale...

Reflektori model 18x8w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 8W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGBWA+ UV
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 150W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

Rasvjeta za vjenčanja
Rasvjeta za vjenčanja

RASVJETA TERASE SVEČANE SALE - 6 DO 10 kom.

Memoriranje rasvjetne scene predvorja u tonu svečane sale...

Rasvjeta za vjenčanja

Reflektori model 18x8w

- izvor svjetla: 18 4in1 ledica po 8W    Epistar High Brightness chip
- boje: RGBWA+ UV
- napajanje: AC100-250V 50-60Hz
- potrošnja: 150W
- osigurač: 2A GMA
- zaštita: IP-20
- upravljanje: DMX512, Master/Slave, ugrađeni auto programi i rad na zvuk
- kut leće: 45°
- 8 DMX kanala

WI-FI OPREMA

Rasvjeta za vjenčanja

Kompletno memoriranje rasvjete i svih rasvjetnih tijela u prostoru. Zaista savršen efekt s bezbroj mogućnosti svjetlosnih nijansi…

 • DMX wi-fi ruter
 • DMX wi-fi transmiter
 • DMX kontroler rasvjete

Memoriranje cjelokupne rasvjete u 10 do 12 različitih scena

Cjelokupna uplighting rasvjeta se povezuje preko dmx rutera i više transmitera,u laganim intervalima od 10 do 15 min. cijela sala ima različitu scenu, neovisno o plesnom podiju. 

Kompjutersko memoriranje cjelokupne uplighting rasvjete u 10 rasvjetnih scena (po potrebi više, ukoliko želite)  u 5 inteziteta svjetla, ukupno preko 50 rasvjetnih scenskih mogućnosti ovisno o ugodi uzvanika i potrebama tokom večeri

USLUGE TEHNIČARA

- usluge prijevoza i motaže opreme

- rasvjeta stola mladenca

- rasvjeta stola za kolače

- montaža zvjezdanog neba iza stola mladenca

- rad s balnočićima 

- pušatnje efekta na plesnom podija

- montaža reflektora za bojanje zidova sale

- montaža reflektora za bojanje stropa sale

- montaža wash reflektora

- postavljanje moving head-a

- bojanje ulaza u salu, predvorja, stubišta, terase, stropa, cjelokupne svečane sale

- povezivanje i memoriranje cjelokupne opreme s dmx light software tehnologijom

- rad s cjelokupnom opremom tokom večeri u ritmu muzike

- kontrola i briga tokom večeri oko cjelokupne opreme da prođe sve u savršenom redu

- demontaža opreme

rasvjeta za vjenčanja

OSTALA SCENSKA OPREMA

Produžni kablovi, konektori, dmx kablovi i ostala razna pomagala bez kojih se ne bi mogla odraditi montaža opreme.

 
Martina Mejaški

Preporuka za sve koji žele imati pravu čaroliju od svadbe :D... Sve pohvale rasvjeti Evento! Dali ste nam posebnu draž i čaroliju cijeloj svadbenoj svečanosti! Jako sam zadovoljna od cijele usluge koju smo dobili! Preporuka za sve koji žele imati pravo moderno vjenčanje :)..

Martina Mejaški, Karlovac - Hotel Korana Srakovčić

DOLAZAK U 08:00h NA DAN VJENČANJA ili rad tokom noći dan ranije... po dogovoru

Sam dolazak dosta ovisi o mjestu vjenčanja, zahtjevnosti montaže opreme, odabiru paketa, tehničkim mogućnostima... itd. U većini slučajeva dolazak je u hotelu na dan vjenčanja poslije doručka, nekada montaža može biti i dan ranije..

MONTAŽA OPREME DO 16:00h

Montaža cjelokupne opreme mora biti uvijek izvedena najmanje 2 do 3 sata prije dolaska uzvanika i samih mladenaca. Razlog tome je, zadnja generalna tehnička proba cjelokupne opreme. Ukoliko na testu opreme se pokaže neki propust u montaži ili memoriranju cjelokupnih scena, uvijek mora ostati dovoljno vremena za ukloniti grešku ili kvar. Sve mora funkcionirati savršeno, nema mjesta pogrešci... Ne postoji nikakva repriza događaja... :)..!!!  Tim stvarima pristupamo maksimalno ozbiljno. Tehničke mogućnosti prije same montaže uvijek dogovaramo s mladencima unaprijed.

DEMONTAŽA OPREME 04:00h ili po dogovoru

Demontaža opreme je jedan bitan detalj, u nekim slučajevima utječe na cijenu najma opreme. Razlog tome je vrijeme demontaže, pristup vozilu, količina postavljene opreme i zahtjevnost demontaže. Primjer u hotelima smo vremenski ograničeni na demontažu opreme, doručak je već u 7:00h. Sala mora biti složena do 6:00h i predana bez tehničke opreme.  Nakon toga više nema ulaska u salu, osoblje hotela čisti podove i priprema salu za doručak ili sutrašnje ostale prigode. U tome slučaju ukoliko smo vremenski ograničeni za demontažu moguća je potreba za više tehničara.

verona

POKLON UKLJUČUJE:

 • smještaj u hotelu 3*** ili 4 ****
 • 2 noći, 3 dana
 • datum dolaska po izboru mladenaca

VERONA - Spomenik ljubavi pred kojim se čitav svijet klanja ...

U talijanskoj regiji Veneto, dva su grada nezaobilazna odredišta svih romantičara. Venecija, koja svojim trgovima i kanalima priča tisuću i jednu ljubavnu priču, te Verona, poznata i prepoznatljiva po jednoj jedinoj, najslavnijoj ljubavnoj priči o Romeu i Juliji, koju je napisao engleski dramatičar William Shakespeare.

Najromantičniji parovi iz čitavog svijeta dolaze u Veronu ne bi li se poklonili njihovoj tragičnoj ljubavi. Jer, upravo iz ljubavi se rađamo i zbog ljubavi živimo. Ona nas pokreće, daje smisao, ljepotu i vrijednost našim životima, a u vremenu u kojem živimo potrebnija nam je no ikada. A ljubav? Ona je poput dara kojeg trebamo znati prigrliti i sačuvati. U potrazi za njom bile su, i biti će generacije i generacije ljudi prije i poslije nas. Jer, prave ljubavi ne blijede. One su vječne, baš kao što je i ljubav najslavnijeg para na svijetu - Romea i Julije, koja umjesto sretnog kraja iz pera slavnog pisca donosi tragičan rasplet jedne velike neshvaćene i nesretne ljubavi.

Svi koji vjeruju i nadaju se da će njihova ljubav biti vječna, posjet Veroni i, dakako, najslavnijem balkonu na svijetu, onom ispod kojeg je zaljubljeni Romeo šaputao nježne riječi svojoj ljubljenoj Juliji, smatraju svojim neizostavnim životnim odredištem. U ulici Via Cappello i u atriju Julijine kuće imaju priliku pokloniti se nesretnim ljubavnicima, a svoju ljubav potvrditi i ispred Julijinog kipa izlivenog u bronci i s pozlaćenim grudima. Vjeruje se, naime, da će svatko tko ih dodirne imati sreće u ljubavi. Uz spomenik Juliji, kojemu se čitav svijet klanja i moli za ljubav, nalazi se i zid prepun poruka i potpisa brojnih ljubavnih hodočasnika. Rukom ispisane molitve i poruke inspirirane su samo jednom riječju - ljubavlju, i nijemi su spomenici vječne potrage za tim najljepšim i najsvetijim ljudskim osjećajem. Tu su i željezna vrata, na čije se gravure postavljaju ljubavni lokoti kao zavjeti nekih novih ljubavi koje nikada neće biti raskinute i razdvojene, ali i Julijin poštanski sandučić, na čiju adresu i danas dnevno pristiže čak pet tisuća pisama ljubavnih parova iz čitavog svijeta. Svim tim pismima, porukama i lokotima pristiglim iz svih krajeva svijeta, baš kao i njihovim autorima i vlasnicima jedini pravi i iskreni cilj je pronaći, zadržati i sačuvati ljubav svog života.


verona1_jpg_1364999557
verona5_jpg_1366466362
verona6_jpg_1364999561
verona_8_jpg_1364999553.jpg.pagespeed.ce.lel2hNlehO