Niski dim - MAŠINA NA SUHI LED

Niski dim je uvijek čini romantičnu atmosferu. Čarobno svečani trenutak prvog plesa u oblacima, Vaše fotografije učiniti će vjenčanje poput bajke.

Mašina na suhi led – suhi led je na temperaturi od -79 °C i s njime treba uvijek rukovati stručna osoba. Suhi led ne smije doći u doticaj s kožom ili odjećom. Možete dobiti opekotine visokog stupnja. 

 Posjedujemo visoko profesionalnu mašinu koja u sebi ima odjeljak za posebnu tekućinu s većim postotkom nitroglicerina. Mašina također posjeduje jednu lednu komoru u koju se pažljivo ubaci oko 10 do 12 kg. suhog leda. U toj komori se postepeno hladi tekućina za dim i pretvara se u paru, kada para postigne odgovarajuću ohlađenu temperaturu poput oblaka prekrije cijeli plesni podij. Uvijek se naruči oko 20kg suhog leda za jednu večer i kupuje se dan ranije. Ovisno o godišnjem dobu i skladištenju, tokom noći može ispariti i do 5kg. suhog led. 

  • Efekt uključuje:
  • mašina za suhi led
  • tekućina za suhi led
  • suhi led 20kg
  • stručno rukovanje

Mašina na suhi led Vaše vjenčanje čini čarobnim uz zaista savršen niski dim !!!

Model mašine: NIMBUS 


Nimbus mašina

Žak Houdek

“U ovoj čaroliji zagrli me, daj mi da osjetim da sam ti sve... " Sve pohvale prijatelju, napravio je odličan posao.. Predivan prvi ples, zaista bajkovita čarolija... niski dim je bio savršen. Do sada još nisam nikada vidio toliko dima... Prekrasno... ❤️❤️❤️

Žak Houdek,

Vatromet fontane

Spark fontane
Spark fontane
vatromet fontane
spark fontane

Mašina za balone

BIORAZGRADIVA TEKUĆINA ZA BALONE

Tekućinu koju koristimo je od strane proizvođača deklarirana kao ne klizajuća tekućina. Također, jako je bitno napomenuti; Koristimo isključivo visoko profesionalnu biorazgradivu tekućinu evropskih proizvođača koja je bez neugodnih mirisa i ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći  (ne koristimo tekućinu - made in china).

mašina za balone

Moving head efekti

Light Show za plesni podij, sastoji se od nekoliko bitnih elemenata: Inteligentna rasvjetna tijela (tzv. "moving head" uređaji) su baza cijelog svjetlosnog showa - radi se o visoko sofisticiranoj robotiziranoj rasvjeti koja se koristi u najvećim svjetskim TV i koncertnim spektaklima. Za njih je karakteristično da mogu projicirati razne kombinacije boja, likova i efekata. Dodatkom specijalne magle zrake inteligentnih rasvjetnih uređaja postaju vidljive ljudskom oku što cijeli show podiže na novu razinu te otvara mogućnosti kreiranja atmosferskih efekata u cijelom prostoru. Daleko najbitnija stavka svjetlosnog showa jest kontrola inteligentnih uređaja tijekom cijele svadbene svečanosti koja povjerena je našim profesionalnim programerima koji prate svaku odsviranu pjesmu te prilagođavaju boje, likove, zrake, brzinu pokreta i ostale efekte glazbenom ugođaju.


  • Modele koje Vam nudimo su Beam 7r (230w) high quality sisitem, s 8 gobo efekata i 3 prizme. Ili legendarni 575w model, također 8 gobo efekata i 3 prizme. Izbor po želji…

Operater rasvjete konstantno prati glazbu te prilagođava sve parametre svjetlosnih efekata ugođaju uzvanika na plesnom podiju.

Moving head
Podijeli na ...Share on FacebookShare on Google+
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn