Slova LOVE

Slova LOVE unikatni ručni rad od kovanog željeza, visine 1,30m na postoljima ukrašenim ornamentima francuske čipke, presvučena bjelom benetton tkaninom. Dimenzije: 1,30m x 4 do 5m. U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA SLOVA RAZNIH DIMEZIJA I OBLIKA, OVISNO O VAŠIM POTREBAMA !!!

OPG Prtorić
IMG_20200828_185316_2
IMG_20200724_205818
slova love

Zvjezdano nebo

Zvjezdano nebo iza stola mladenaca stvara romantični ugođaj, detalj koji fotografiju stola mladenca pretvara u vjenčanje iz bajke. Dimenzije 4m(š) x 3m(v), ukupno 480 lampica.  Aluminiski stalci. Na upit dodatak bijela prozirna zavjesa 5m x 3m, cijena 130,00kn.

nebo
evento rasvjeta
zvjezdano nebo

Lanterne na rustiklanom postolju

Bijele lanterne se nalaze na ručno rađenom  rustiklanom postolju od kovanom željezu (model francuska čipka). Visina postolja je 1,30m, boja je tamno siva. U ponudi postolja za zemljane terene i čvrste površine. Montaža lanterni na postoljima koristi se u većini slučaja za photo seshn mladenaca, rubne linije staze do imanja, po stepenicama, oko bazena, itd.. Svaka lanterna u sebi ima malu rasvjetnu rustiklanu nit koja tokom večeri stvara dodatni čarobni ugođaj.

bsh
liberty hotel vjenčanje

Inicijali mladenaca 2D

Inicijali mladenaca su u 2D obliku, bijele su boje. Dimenzije slova su od 1m do 1,30m visine  x 3m u ukupnoj dužini. Možete naručiti inicijale za potrebe plutanja na bazenu, jedino u tome slučaju dogovaramo zasebnu dimenjziju, fond i cijenu.

inicijali mladenaca
51Nh1PLbkoL
inicijali mladenaca cjena

Kazališni reflektori prevog plesa

Radi se o kazališnim reflektorim koji su puno bolji, kvalitetniji  i profesionalniji za previ ples mladenaca. Postoji više razloga zašto.. Prvi od razloga je što su kazališni reflektori u prirodnoj toploj bijeloj boji, što je za fotografe savršena tekstura boje. U tome slučaju fotografije prvog plesa zaista budu savršene.

Drugi od razloga je što reflektori imaju svoj zasebni ZOOM efekt, to bi značilo da su vrlo zahvalni u prostoru s nižim stropom.  Podešavaju se da pokriju cijelo tijelo mladenaca, na 3m visine mogu pokriti poveliki dio plesnog podij (cca 5mx5m).  Kazališni reflektori s puno zahvalniji od topa za praćenje mladenaca iz vrlo Vama bitnog razloga. Top za praćenje mladenaca ukoliko je na nižoj visini na Vama mladencima prilikom ulaska u salu će samo napraviti jednu bijelu točku. Ni u kojem slučaju neće Vas u potpunosti obasjati. Svjetliti će samo dio Vaše vječanice ili samo dio Vašeg tijela, ostali dijelovi biti će vrlo tamni. Ukoliko koristite top za praćenje mladenaca lice ili noge Vam se neće vidjeti na fotografijama. Top za praćenje mladenaca je ništa drugo nego vrlo oštra hladna odrzezana zraka koja mora imati veliku postojanu visinu. Recimo; top za prađenje mladenaca možemo koristiti u Dom branitelja - Pula, Kristalna dvorana - Opatija, to jest, svugdje gdje imamo visoke stropove.  Kazališni reflektor također ima odrzanu zraku, ali s puno većim fokusom na cjelokupni podij.  Cijelo tijelo Vam je uvijek obasjano te u ponekim kadrovima koriste se negov odsjaj kao zrake sunca na fotografiji.

Ukoliko želite savršene fotografije prvog plesa, svakako preporučamo minimalno jedan kazališni reflektor !!! 

kazališni reflektor 1
kazališni reflektor
Kazališni

Lukovi za obred

U ponudi imamo više modela lukova nego što je prikazano na slici.. drvene. metalne, lukove od kovanog željeza.. 

Ukoliko imate posebne želje luka ili ste vidjeli nešto što Vam se sviđa, rado ćemo Vam napraviti isto !!!

6L7A8086-bb0805df884d4f7dbee4345217a2945c
luk 1
luk za obred
luk 3
luk 2
luk 4
luk 5
luk 1
luk 6
Podijeli na ...Share on FacebookShare on Google+
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn